Rituals Adventskalender Mannen review 2023

Nieuw in de collectie bij Rituals: de Rituals Adventskalender Mannen! Voor het eerst is de bestseller van het luxe merk rond de feestdagen ook verkrijgbaar in een speciale editie voor heren. Verras je vader, broer, zoon, vriend, man of opa met deze luxe giftbox rond de feestdagen. De Rituals Adventskalender is al jaren favoriet bij velen en dat vinden we niet gek. Een mooi cadeau om te krijgen, maar ook om jezelf mee te verwennen. Want met de Rituals Adventskalender krijg je niet één, maar wel 12 cadeaus! 

Sta jij op het punt om een Rituals Adventskalender Mannen te kopen, maar twijfel je nog of deze je geld waard is? Lees in deze review onze mening en product review. We zetten alle feiten op een rij. Van de inhoud tot de vormgeving en prijs/kwaliteit verhouding, zodat je zeker weet of je deze kalender wilt kopen. Heb je een vraag na het lezen van dit artikel? Stel deze dan in de comments onderaan dit bericht.

rituals adventskalender mannen

waar koop je de Rituals Adventskalender mannen?

Klik op de button hieronder om de Rituals Adventskalender Mannen aan te schaffen. Naast de website van Rituals, koop je de Adventskalender ook op Bol.com. Wel zo makkelijk, als je meerdere cadeaus moet aanschaffen. Zo betaal je maar 1x verzendkosten! 

rituals adventskalender mannen

Wat is de inhoud van de Rituals Adventskalender mannen?

De Rituals Adventskalender Mannen is compleet nieuw binnen de collectie van Rituals. Na jaren van succes met de reguliere adventskalenders, brengen ze dit jaar een speciale editie uit voor mannen. The Ultimate Men’s Gift Box, zoals deze heet heeft 12 producten die de man nodig heeft om in iedere situatie cool en kalm te blijven. 

De Adventskalender is verpakt in een luxe giftbox, wat al een cadeau op zich is om te krijgen! In tegenstelling tot de gewone adventskalenders zitten er in deze editie geen 24, maar 12 cadeaus verborgen waaronder 5 full size artikelen!
De kalender is gemaakt van gerecyclede PET flessen, dus ook nog eens heel duurzaam.

De inhoud van de adventskalender is natuurlijk altijd een verrassing. Ondanks dat, kunnen we je wel verklappen wat er precies in de kalender te vinden is. Wil je dit absoluut niet weten? Scroll dan verder en klik niet op onderstaande link om de lijst open te klappen. Wel goed om te weten, is dat de Adventskalender een totale waarde heeft van €171,90 terwijl je maar €89,90 betaald!

Kun je je nieuwsgierigheid niet bedwingen en toch nieuwsgierig naar de inhoud van de Rituals Adventskalender Mannen 2023? Bekijk dan de lijst hieronder

 • 1 X Precious Amber Mini Fragrance Sticks Bottle
 • 1 X Sticks for Mini Fragrance Sticks Private Collection Black
 • 1 X Travel – L’Essentiel Eau de Parfum 15ml
 • 1 X Sport Cooling Shower Gel 70ml
 • 1 X Homme Anti-Dryness Hand Lotion
 • 1 X Rituals Homme shower foam
 • 1 X Homme Shave Cream 70ml
 • 1 X Homme Strengthening Caffeine Shampoo
 • 1 X Sport Anti-Dryness Body Lotion 70ml
 • 1 X Rituals Homme 24h Anti-Perspirant Spray
 • 1 X Life is a Journey – Sport Car Perfume
 • 1 X The Ritual of Hammam candle 140g for Gift Sets
 • 1 X Sport Magnesium Spray for Gift Set

Sport Life is a Journey – Sport Car Perfume

1) Verwijder voorzichtig de verpakking zonder het membraan te beschadigen 2) Klik de clip op de houder in de gewenste positie 3) Klik het parfum op de autoventilator 4) Stel de ventilator in om de intensiteit van de geur te reguleren

Homme Foaming Shower Gel

Neem een kleine hoeveelheid schuim in je hand. Zodra de gel in contact met water komt, verandert het in een rijk, verzachtend schuim om het lichaam te reinigen.

The Ritual of Hammam Scented Candle

Laat de kaars de eerste keer branden tot de bovenlaag helemaal gesmolten is (± 3-4 uur). De kaars zal dan gelijkmatig smelten.

Homme Travel – L’Essentiel Eau de Parfum

Dep wat op je polsen, je hals, de binnenkant van je ellebogen en achter je oren. Laat het parfum aan de lucht drogen. Wrijf het niet in, want dit verandert de geur.

Sport Body Lotion

Masseer elke dag zachtjes in de huid. De bodylotion wordt snel opgenomen door de huid.

Private Collection Mini Luxurious Fragrance Sticks

Plaats de elegante, natuurlijke stokjes in de met parfum gevulde flacon. Dit is een formule waarbij je de stokjes niet hoeft om te draaien. Als je een extra geurbeleving wilt, draai je de stokjes zo vaak om als je wilt. Reinig na het omdraaien je handen met water en zeep. Let op: als je de stokjes vaak omdraait, gaan ze mogelijk korter dan 6 weken mee

Waarom de Rituals Adventskalender mannen 2023 kopen?

Je bent deze review waarschijnlijk aan het lezen omdat je twijfelt om de Rituals Adventskalender voor mannen te kopen. Of misschien is dit de eerste keer dat je leest dat zij deze in collectie hebben. Hopelijk helpt dit artikel om een keuze te maken om de adventskalender wel (of natuurlijk niet) te kopen! Als je het ons vraagt is de Rituals Adventskalender voor mannen een schot in de roos. Je kunt met Rituals namelijk nooit de plank misslaan als cadeau. Je kunt niets anders verwachten dan een compleet en kloppend geheel. Van mooie vormgeving tot luxe producten met heerlijke geuren. Hieronder hebben we verschillende factoren op een rij gezet die ons overtuigden om de Rituals Adventskalender voor mannen cadeau te doen de komende feestdagen.

Vormgeving

Als Rituals ergens punten op scoort is het natuurlijk altijd de vormgeving. Rijke kleuren, luxe verpakkingen en een mooi concept. Dit is ook zo bij de Rituals Adventskalender Mannen zo. Een adventskalender staat in de aanloop naar de feestdagen natuurlijk op een prominente plek in je huis, zodat je iedere dag een vakje kunt openen. Ook de Adventskalender voor mannen heeft een mooie vormgeving. Het is een luxe verpakking in blauwe en zilveren accenten. Doordat het stevig materiaal is, kan de doos rechtop staan en hoeft deze nergens tegenaan te leunen. 

The Ultimate Giftset adventskalender is een cadeautje om te geven of natuurlijk om voor jezelf te kopen!!

Prijs/Kwaliteit

De verkoopprijs van de The Ultime Giftset, Rituals Adventskalender voor mannen is €89,90 met een waarde van maar liefst €171,90. Je ontvangt dus ruim €80 aan artikelen cadeau. Als je de productlijst bovenaan dit artikel hebt gelezen, heb je gezien dat er diverse luxe producten in de kalender zitten welke alle mannen nodig hebben in de dagelijkse verzorging. Inclusief limited edition, welke niet te koop zijn buiten de adventskalender om. Verder is ook de kwaliteit van de kalender zelf goed. Je geeft de adventskalender dus met liefde cadeau zonder gène! 

Producten

Met de Rituals Adventskalender 2023 ontvang je 12 luxe Rituals artikelen in een mini óf full-size verpakking. Naast lekkere bestsellers, zitten er ook limited edtions in die buiten de kalender om niet te verkrijgen zijn. Zeker dus ook een reden om de adventskalender aan te schaffen. Met de hoeveelheid producten heb je ook nog lang na de feestdagen plezier van je adventskalender. Je geeft dus niet één cadeau, maar wel 12 cadeaus! 

Is de Rituals Adventskalender mannen je geld waard?

rituals adventskalender mannen

Bovenstaande punten meegenomen kunnen we niet anders dan concluderen dat de Rituals adventskalender The Ultimate Giftset voor mannen je geld meer dan waard is. Je ontvangt namelijk zo’n €80 extra aan producten cadeau! Daarnaast dragen de vormgeving, de kwaliteit van de kalender en de variëteit van producten bij aan een goede beoordeling van deze adventskalender.

 

Kun je een Rituals Adventskalender met korting kopen?

Je kunt Rituals Adventskalenders niet kopen met een korting. Ook als je naar de website van Rituals gaat kun je geen cadeaubon of kortingscode inleveren bij aankopen van de kalenders. Stiekem ontvang je natuurlijk een ontzettend grote korting op alle producten, als je de €80 aan extra productwaarde meetelt! 

Wat is een adventskalender?

Adventskalenders hebben door de jaren heen een speciale plaats veroverd in de harten van mensen over de hele wereld. Deze traditie, die zijn oorsprong vindt in Duitsland in de 19e eeuw, heeft zich verspreid en is nu een geliefd onderdeel van de feestelijke voorbereidingen voor Kerstmis. Met 24 luikjes of vakjes die dagelijks worden geopend van 1 tot 24 december, belichamen adventskalenders de betoverende periode van anticipatie en vreugde die voorafgaat aan de viering van het kerstseizoen.

24 luikjes, vakjes of 4 kaarsen

Adventskalenders komen in verschillende soorten en maten. De meeste bestaan uit een soort dozen met 24 luikjes of vakjes. Iedere dag mag er een luikje, deurtje of vakje opengemaakt worden, waarachter een verrassing schuilgaat. Denk aan een cadeautje, een lief gebaar of iets lekkers.

Ook wordt er afgeteld naar de kerstdagen middels kaarsen. Zo zijn er kandelaren speciaal voor de adventsdagen. Iedere week wordt een extra kaars aangestoken tot alle kaarsen branden. Wanneer dit moment komt is het Kerstmis.

Omdat we in een digitaal tijdperk leven, zijn er ook meer en meer digitale adventskalenders te vinden waarbij je iedere dag een nummer kunt aantikken. Achter deze nummers zitten vervolgens fijne kortingscodes voor bijvoorbeeld webshops. 

Wanneer start je met een adventskalender?

Je start met aftellen van 1 december t/m 24 december. Dan is het Kerstmis. Wanneer je je vasthoudt aan de telling met zondagen, begin je op de zondag die het dichtst bij 30 november ligt en eindigt op 24 december.

Veelgestelde vragen over de Rituals Adventskalender mannen 2023

Helaas is het niet mogelijk de Rituals Adventskalender te kopen met korting. Ook het inleveren van kortingscodes en cadeaubonnen is niet geldig op de kalenders. Daarom is er geen kortingscode te vinden voor de Rituals Adventskalender.

Er zijn 4 adventskalenders van Rituals in 2023. Het grootste verschil zit in de waarde van de kalenders. Zo is er een Classic met een waarde van €140, de Deluxe met een waarde van €185 en de Premium met een waarde van €275 euro. Je ontvangt dus meer en grotere Rituals producten in de Deluxe en Premium kalenders. Daarnaast heeft Rituals dit jaar voor het eerst een Rituals Adventskalender mannen op de markt gebracht. Deze is gevuld met verzorgingsproducten uit de herenlijn van Rituals.

Het leukste is natuurlijk om de inhoud van de Rituals Adventskalender nog als verrassing te houden tot de dagen dat je de vakjes mag openen. Kun je je nieuwsgierigheid niet bedwingen en toch benieuwd welke producten je in de classic kalender vind? Bekijk dan de productlijst bovenaan dit artikel.

Kijkende naar de producten, de kwaliteit van de kalender, de prijs en de inhoud vinden wij de Rituals Adventskalenders zeker het geld waard. Bekijk onze uitgebreide review in het artikel hierboven.

Dit jaar heeft Rituals voor het eerst een adventskalender speciaal voor heren uitgebracht. Deze kalender is gevuld met cadeaus en luxe producten uit de herenlijn samen met home producten. Hét cadeau om deze feestdagen te geven aan je vader, vriend, man, zoon of broer. Benieuwd naar andere soorten? Bekijk onze favoriete adventskalender categorie mannen hier. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.