Rituals Adventskalender review 2022

Geef jezelf of iemand anders dit jaar een rituals adventskalender cadeau! Laat jezelf verrassen met 24 magische momenten in de aanloop naar de feestdagen. De adventskalender van Rituals is al jarenlang een bestseller.

Sta jij op het punt om er een te bestellen of twijfel je nog? Lees dan hier onze ervaringen met de Rituals Adventskalender. We zetten alle facts op een rij. Van de inhoud tot de vormgeving. Na het lezen van dit artikel weet je precies of jij de adventskalender van Rituals wilt om deze feestdagen cadeau te geven of te krijgen. Heb je een vraag hierover? Lees de meest gestelde vragen onderaan dit artikel of stel je eigen vraag in de comments.

Je bekijkt nu een artikel over de Rituals Adventskalender van 2022. Benieuwd naar de Rituals Adventskalender van 2023? 

Klik hier voor de review over de Rituals Adventskalender 2023 >>

De Rituals Adventskalender 2022 koop je hier

Voordat we dieper ingaan op de verschillende soorten Rituals kalenders, zetten we de beschikbare varianten hieronder voor je op een rij. Verderop in dit artikel lichten we alle kalenders meer uitgebreid toe, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

kerstkeuzes.nl - Rituals Adventskalender 2D

Rituals Adventskalender 2D

Verkoopprijs: €69,50
Totale waarde van de inhoud: €130
Gratis geleverd binnen 1-2 dagen
Bevat nieuwe Limited Editions

kerstkeuzes.nl - Rituals Adventskalender 2D

Wat is de inhoud van de Rituals Adventskalender 2D?

De 2D adventskalender is een plaatje om te krijgen. Hij zit verpakt in een luxe box, welke al een cadeau op zich is. De mooie vormgeving van de donkerblauwe 2D kerstboom met gouden details heeft 24 deurtjes, waar luxe cadeaus inzitten. De kalender is gemaakt van gerecyclede PET flessen, dus ook nog eens heel duurzaam.
Wat er in de adventskalenders van Rituals zit is voor de ontvanger ervan natuurlijk altijd een verrassing. Toch kunnen we je al vertellen wat er precies in de kalender zit. Wil je dit nog niet lezen? Kijk dan niet naar onderstaande lijst, maar scroll verder. Wel kunnen we je verklappen dat de Rituals adventskalender 2D een waarde heeft van €130 en in ieder geval vier kaarsen voor de adventszondagen bevat.

Kun je je nieuwsgierigheid niet bedwingen en toch nieuwsgierig naar de inhoud van de Rituals 2D Adventskalender? Bekijk dan de lijst hieronder. 

1x Boutique Line Mehr – bath & shower gel 30 ml
1x Boutique Line Jing – soap bar 25 gr
1x Wonder Mask 10g
1x The Ritual of Namaste Miracle Wipes – Travel
1x Amsterdam Collection Body Mist 20ml
1x The Ritual of Karma Body Shimmer Oil 30ml
1x The Ritual of Sakura Shampoo 50ml
1x The Ritual of Sakura Conditioner 50ml
1x The Ritual of Namaste Anti-Ageing Day Cream 10ml
1x The Ritual of Ayurveda Scrub Glove for Gift Set 2021
1x The Ritual of Ayurveda Coconut Milk Bath Sachet
1x The Ritual of Ayurveda Rich Body Oil 30ml
1x Elixir Collection Miracle Keratin Recovery Hair Mask 20ml
1x The Ritual of Karma Mild Body Scrub Clay 70ml
1x Rituals Homme shower foam
1x Refreshing Spray Sakura 20ml
1x The Ritual of Mehr Body Cream 70ml
1x The Ritual of Jing Hand Lotion 40ml
1x The Ritual of Jing Sleep Foaming Shower Gel 50ml
1x Sport Ice Shower Gel 70ml
1x Advent Mini Candle Private Collection – Savage Garden
1x Advent Mini Candle Private Collection – Sweet Jasmine
1x Advent Mini Candle Private Collection – Precious Amber
1x Advent Mini Candle Private Collection – Suede Vanilla
1x Spoon 2022

Waarom een Rituals Adventskalender kopen?

Bij Rituals producten kun je niets anders verwachten dan een kloppend plaatje. Van vormgeving tot de producten, het is een en al luxe. Bekijk hieronder wat we van de Rituals kalenders vinden op verschillende vlakken. 

Vormgeving

De Rituals Adventskalender is mooi vormgegeven als kerstboom welke je sfeervol op een tafel of kast kunt zetten in de maand voor de feestdagen. De kalender heeft een luxe uitstraling door de mooie donkerblauwe kleur in combinatie met goud. Doordat hij gemaakt is van stevig karton blijft hij de gehele feestmaand (en zelfs langer) mooi op zijn plekje staan. Je ontvangt de Rituals Adventskalender in een mooie doos met strik. Wanneer je de sleeve eraf haalt kun je aan de bovenzijde een zijde omhoogvouwen. Vervolgens vouw je de zijkanten open, waardoor de vorm van een kerstboom ontstaat. Nu kun je iedere dag van de maand een vakje openen met jouw Rituals verrassing!

Prijs/Kwaliteit

De prijs van de Rituals Adventskalender is €69,50 met een waarde van €130. Je ontvangt dus maar liefst 60 extra aan waarde! Dit is bijna het dubbele aan waarde dan wat je voor de kalender betaalt. Zoals je in de lijst met inhoud bovenaan dit artikel kunt lezen, zitten er verschillende luxe Rituals producten in de kalender. Er zitten zelfs limited producten in, die buiten de kalender om niet te koop zijn. 

Ook de kwaliteit van de verpakking, de luxe omdoos, is hoog. Dit zorgt voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. We kunnen dan ook niet anders zeggen, dan dat de prijs/kwaliteit van de Rituals adventskalender bovengemiddeld goed is. 

Producten

Je ontvangt 24 luxe Rituals producten in een mini of full-size verpakking. Daarnaast zitten er ook exclusieve producten in die naast de adventskalender niet te koop zijn. Iedere dag is weer een verrassing welk product je ontvangt. Met de hoeveelheid producten heb je ook nog lang na de feestdagen plezier van je adventskalender.

Is een Rituals Adventskalender je geld waard?

Bovenstaande punten meegenomen kunnen we niet anders dan concluderen dat een Rituals adventskalender je geld meer dan waard is. Je ontvangt namelijk zo’n €60 extra aan producten cadeau! Daarnaast dragen de vormgeving, de kwaliteit van de kalender en de variëteit van producten bij aan een goede beoordeling van deze adventskalender.

Kun je een Rituals Adventskalender met korting kopen?

Je kunt de Rituals adventskalender niet met korting kopen. Ook op de website van Rituals is een kortingscode of cadeaucheque niet geldig om de adventskalender te kopen. Maar je ontvangt natuurlijk wel alle Rituals producten tegen een unieke prijs. Dit kun je natuurlijk ook beschouwen als een mooie korting.

Wat is een adventskalender?

Een adventskalender is een traditie van Christelijke komaf welke uit de 19e eeuw komt. Vooral in Duitsland is de adventskalender een bekend fenomeen. Maar ook in Nederland groeit de populariteit van de adventskalender met de jaren. Het is een bijzondere, mooie manier om af te tellen naar de feestdagen.

Het werd gebruikt al hulpmiddel om met de hele familie toe te leven naar Kerstmis. Het is bedacht door ouders om de kinderen voor te bereiden op de toenaderende feestdagen. ‘Advent’ is in het Christendom de benaming voor de periode vóór kerst en stamt af van het Latijnse woord ‘adventus’ dat ‘komst’ betekent. De adventsperiode duurt 4 zondagen, ook wel 4 weken.

24 luikjes, vakjes of 4 kaarsen

Adventskalenders komen in verschillende soorten en maten. De meeste bestaan uit een soort dozen met 24 luikjes of vakjes. Iedere dag mag er een luikje, deurtje of vakje opengemaakt worden, waarachter een verrassing schuilgaat. Denk aan een cadeautje, een lief gebaar of iets lekkers.

Ook wordt er afgeteld naar de kerstdagen middels kaarsen. Zo zijn er kandelaren speciaal voor de adventsdagen. Iedere week wordt een extra kaars aangestoken tot alle kaarsen branden. Wanneer dit moment komt is het Kerstmis.

Omdat we in een digitaal tijdperk leven, zijn er ook meer en meer digitale adventskalenders te vinden waarbij je iedere dag een nummer kunt aantikken. Achter deze nummers zitten vervolgens fijne kortingscodes voor bijvoorbeeld webshops. 

Wanneer start je met een adventskalender?

Je start met aftellen van 1 december t/m 24 december. Dan is het Kerstmis. Wanneer je je vasthoudt aan de telling met zondagen, begin je op de zondag die het dichtst bij 30 november ligt en eindigt op 24 december.

Veelgestelde vragen over de Rituals Adventskalenders

De inhoud van de Rituals Adventskalenders bestaat uit 24 luxe producten van Rituals. Dit zijn 4 adventskaarsen, mini’s en full-size producten in bestaande en exclusieve limited edition uitvoeringen. Benieuwd naar de exacte inhoud? Bekijk deze per box, bovenaan dit artikel.

Kijkende naar de producten, de kwaliteit van de kalender, de prijs en de inhoud vinden wij de Rituals Adventskalenders zeker het geld waard. Bekijk onze uitgebreide review in het artikel hierboven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.