dagen tot black friday

dagen
uren
minuten
seconden

De beste kerstverlichting Black Friday deals

Ben jij op zoek naar de beste black friday prijzen voor het kopen van je kerstverlichting? Houd dan deze webpagina in de gaten.
In de aanloop naar Black Friday 2023 zullen we de beste prijzen, acties en aanbiedingen voor je verzamelen.

kerstverlichting black friday

Waarom je kerstverlichting met Black Friday kopen?

Black Friday is een jaarlijks terugkerende actieperiode waar veel producten in de retailbranche zijn afgeprijsd. Ook kerstverlichting zal dit jaar met Black Friday een flinke korting hebben. Hierdoor kun je veel geld besparen en dat is met deze economische situatie altijd mooi meegenomen. Ook de timing van Black Friday is perfect. Eerder in het jaar ben je er waarschijnlijk nog niet echt mee bezig. Bovendien zal de levering van je kerstverlichting in de laatste week van november zijn, wat een goede timing is om alvast te starten met je kerstdecoratie. Black Friday is namelijk 24 november 2023.

Kerstverlichting Black Friday acties: waar moet je op letten?

Ben je van plan om tijdens Black Friday kerstverlichting aan te schaffen? Dan kun je je nu alvast goed voorbreiden om meteen je slag te slaan. Zo weet je zeker dat je écht de beste prijs pakt én dat je niet naast het net vist wanneer deze uit voorraad zijn. Bekijk hieronder onze beste kerstverlichting black friday tips: 

Tip 1: vooronderzoek

Het klinkt misschien logisch of juist té eenvoudig. Maar doe voor de actie start al onderzoek naar de beste artikelen. Kijk op verschillende websites naar het assortiment en bekijk de collectie kerstverlichting. Oriënteer je alvast op de belangrijkste punten. Zo kun je je voorbereiden met punten als het soort, de afmeting, de functies, de vorm of specifiek op bijvoorbeeld gekleurde kerstverlichting. Een goede voorbereiding is het halve werk. 

Tip 2: noteer de prijs

Als je je vooronderzoek hebt afgerond is het raadzaam om de huidige prijs van de gevonden verlichting te noteren. Veel winkels en webshops verhogen de prijzen van hun producten net voordat de korting eraf gaat. Het klinkt als oplichting, maar toch staan ze in hun recht om dit te doen. Hierdoor denk je als eindconsument dat je een goede korting te pakken hebt. Maar in werkelijkheid valt dat wel mee.

voorbeeld “neppe korting” van 20% tijdens Black Friday
Nieuwprijs kerstverlichting vóór Black Friday €50
Nieuwprijs kerstverlichting tijdens Black Friday €60
Actieprijs kerstverlichting tijdens Black Friday €48

Je denkt dus als klant een grote korting te krijgen met de 20% eraf. Maar omdat de prijs tijdens Black Friday hoger is, betaal je dus slechts €2 minder, in plaats van €12 minder. Let dus goed op de prijzen. En wanneer je al kerstverlichting op het oog hebt, check dan zeker vooraf even de prijs en schrijf deze op.

Tip 3: lees product reviews

Kerstverlichting Black Friday actie gevonden? Check dan de productreviews om een miskoop te voorkomen. Je kunt bij de reviews de ervaringen van eerdere kopers lezen. Vaak schrijven ze over de kwaliteit, de prijs en de looks van het artikel. 

Ga je enkel op de goede prijs af, zonder de ervaringen van andere kopers te checken? Dan kan het zijn dat je slechte kwaliteit verlichting te pakken hebt. Bol.com is een webwinkel met veel betrouwbare reviews en product recensies. Slim om deze dus zeker even te controleren. 

Bekijk de beste kerstverlichting Black Friday acties

We zijn nog bezig met het verzamelen van de beste kerstverlichting black friday acties. Deze vind je in de periode voor de Black Friday Week hier onder. 

kerstkeuzes.nl
kerstkeuzes.nl

Bekijk onze favoriete..

Wat is Black Friday?

Kunstkerstboom Black Friday deals bekijken klinkt allemaal leuk, maar waar komt het nu precies vandaan? En waarom gaan we de laatste jaren zo los tijdens deze Black Friday dagen? 

Waar komt Black Friday vandaan?

Black Friday, in het Nederlands zwarte vrijdag, is afkomstig uit de Verenigde Staten. Deze vrijdag valt altijd op hetzelfde moment in het jaar, namelijk de dag na Thanksgiving Day. Thanksgiving is een nationale feestdag in de VS en Canada, waar familie en vrienden samenkomen en dankbaarheid voor ‘het goede’ in het leven gevierd wordt. Hiervoor worden lange reizen afgelegd om samen met geliefden te zijn en traditioneel wordt er met zijn allen een maaltijd genuttigd. Thanksgiving valt altijd op de vierde donderdag in november. 

Black Friday valt dus altijd op de vrijdag ná Thanksgiving, wanneer de meeste mensen vrij zijn van werk. Dit is dé perfecte dag voor hardwerkende mensen om hun aankopen voor de feestdagen alvast in huis te halen. Dit wordt dan ook beschouwd als de start van het kerstseizoen qua inkopen. Vanuit de retailbranche werd er steeds meer korting gegeven om klanten naar de winkels te lokken. Om deze reden gaan de winkels vaak al vroeg in de ochtend open en staan er ontzettend lange rijen voor de winkeldeuren. 

Naam theorieën

Er bestaan verschillende theorieën omtrent de naam ‘black friday’ en waar deze vandaan zou komen. Zo zeggen veel mensen dat zwarte vrijdag niet gebruikt werd voor de inkopen van kerstcadeaus, maar voor de goudcrash in september 1869. Dit was een financiële crisis waarbij vele Wallstreet aandelen historisch laag zakten en veel faillissementen veroorzaakten. Een andere groep mensen is van mening dat de term ‘zwarte vrijdag’ staat voor de grote verkeersdrukte die ontstond na Thanksgiving, waarbij veel mensen terug naar huis keerden. 

Black Friday in Nederland

De laatste jaren is Black Friday ook uit Nederland niet meer weg te denken. Waar de korting eerst vooral in de winkels geldig waren, is het de afgelopen 5 jaar vooral een ‘online feestje’ geworden. De meestgekochte producten zijn elektronica, kleding, reizen en games. De kortingen kunnen tijdens Black Friday oplopen tot wel 80%. Naast Black Friday is ook Cyber Monday overgeslagen naar Nederland. Dit is de maandag na Black Friday, welke voornamelijk om de online verkopen gaat. De meeste winkels laten de korting doorlopen van Black Friday t/m Cyber Monday. Dit noemen ze ook wel Black Friday Week. 

Wanneer is Black Friday in 2023?

Black Friday is altijd de dag na Thanksgiving en dus de 4e vrijdag in november. Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 25 november. De meeste winkels zullen dus de kortingen laten lopen van vrijdag 24 november t/m maandag 27 november

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.